Blir man någonsin nöjd?

När man ska ta körkort så är det ju väldigt spännande och man bara längtar efter att få ta det någon gång, det känns ju som att det tar en evighet innan man väl har det. Men sen när man väl har fått godkänt så är det ju dags att ta en körkortsbild i Stockholm så att man kan få sitt körkort. Men visst är det rätt svårt att bli nödd med sitt kort? Det tyckte jag i alla fall, det var inte så lätt att få till ett bra kort.
Men det är ju ett måste så det är ju bara att göra det, det viktigaste är ju ändå att man år sitt körkort så att man kan köra.

Skönt när man väl har fått det

Kommer ihåg hur skönt det var när jag hade fått det, det var en så härlig känsla. Jag hade ju prövat att ta det några gånger så när jag väl blev godkänd så var det en sådan lättnad och glädje på samma gång. Plus att man inte behövde lägga ut mer pengar på det heller .
Så det var bara så skönt när det var klart och man hade det i sin hand. Jag sov så gott den natten och var så tacksam att jag brydde mig inte om att jag fick köa själv. Ville helst inte köra för jag hade övat så mycket och kört så mycket så nu ville jag bara att prövotiden skulle gå över och att jag var helst säker på att jag inte skulle behöva göra om allt det där igen.

Lustigt hur det är med saker och ting, ibland så tar det bara så lång tid att nå fram till vissa mål i livet och det är så underbart när man väl når dom så att man blir helt slut när man väl gjort det.

By ashli, Dec. 16, 2016, 10:06 p.m.